Jakab Péter és Ungár Péter is AstraZenecát kapott

Jakab Péter és Ungár Péter is AstraZenecát kapott

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rövid, velős bejegyzésben tudatta Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője, hogy beoltották. Hétfő reggel AstraZenecát kapott, mert a háziorvosa azt mondta, ez jut. Egyben felhívta arra a figyelmet, hogy senki se válogasson az oltásokból, mindegyik jobb, mint a betegség.

– Az egész folyamat gyors volt, köszönöm innen is a húsvét hétfőn is dolgozó egészségügyi dolgozóknak! – tette hozzá.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke is húsvét hétfőn kapta meg az első oltását Miskolcon. Facebook-bejegyzésében elárulta, hogy az AstraZeneca oltását kapta meg, egyúttal köszönetet mondott az orvosoknak és az egészségügyi dolgozóknak, hogy az ünnepeket is az ország lakosaira áldozzák.

Az ellenzéki pártvezetők egyébként a hétfői napon közzétett közös videóban buzdítanak oltásra mindenkit, és azt is leszögezik, hogy ők is beoltatják magukat. A Fidesz már reagált is, az MTI-nek eljuttatott közleményben arról írtak, hogy „a baloldali pártok ma is aláírásokat gyűjtenek a kínai és az orosz vakcinák ellen.”