Jómódú, környezettudatos szülőknek nyit bababoltot Orbán Ráhel

Jómódú, környezettudatos szülőknek nyit bababoltot Orbán Ráhel

Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel (k) és férje, Tiborcz István (j) egyházi esküvője a Margit körúti ferences templomban 2013. szeptember 7-én (Fotó: MTI/Burger Barna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya június végén alapította meg első saját vállalkozását, az Odu Store Kft.-t, amelyről annyit lehetett tudni, hogy ruha- és textilipari tevékenységgel fog foglalkozni. Az idegenforgalmi végzettségű és eddig szálloda- és divatiparban mozgó Orbán Ráhel LinkedIn-profiljából most az is kiderült, hogy az Odu Store egy bababolt lesz – vette észre a Szabad Európa.

Mint írják, az üzlet a tervek szerint a jómódú, környezettudatos szülőket célozza meg a babáknak és kisgyerekeknek készített termékekkel. A leírás alapján az Odu Store nem egy egyszerű bababolt lesz, hanem úgynevezett concept store: különleges berendezésével egy életérzést és szemléletmódot kíván közvetíteni a vásárlóknak.

Ennek megfelelően a babáknak és kisgyerekeknek szánt prémium minőségű és környezetbarát termékek mellett kávézó és játszósarok is lesz a helyen. Az ODU „egyedülálló vásárlási és kikapcsolódási hely a tudatos szülők számára”, célja pedig az, hogy a fiatal szülőket „a fenntarthatóságra és a tudatos szülői magatartásra nevelje”.

Mint a Szabad Európa írja, az ODU Store székhelye a XII. kerületi Apor Vilmos téren található, így feltehetően a Hegyvidék Bevásárlóközpontba kell mennie annak, aki a boltban szeretne vásárolni.