Letartóztatták a férfit, aki puszta kézzel megvakított egy nőt Kemecsén

Letartóztatták a férfit, aki puszta kézzel megvakított egy nőt Kemecsén

Megbilincselve. Képünk illusztráció (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jogerősen letartóztatta a bíróság pénteken azt a férfit, aki puszta kézzel megvakított egy nőt szombaton Kemecsén – közölte az MTI-vel a Nyíregyházi Törvényszék.

Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője azt közölte, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója az aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban egy hónapra elrendelte Gy. A. gyanúsított letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi szombat este Kemecsén, egy lakóház melletti szántóföldön a földre lökte a nőt, bántalmazni kezdte, közben „a puszta kezével az asszony mindkét szemét kinyomta”, és azzal fenyegette, hogy megöli. A sértett eszméletét vesztette. Amikor a közeli ingatlanból az asszony rokonai kijöttek, a gyanúsított elmenekült a helyszínről. A bántalmazás következtében a sértett – a gyors orvosi segítség ellenére – mindkét szemére elvesztette a látását.

A férfi elrejtőzött a hatóságok elől, a rendőrség csütörtökön fogta el. A gyanúsított büntetett előéletű, a nő sérelmére korábban elkövetett bűncselekmény vádja miatt jelenleg is büntetőeljárást folytatnak ellene – ismertette a szóvivő.