Lövöldözés volt Iharosberényben, egy ember robbantással fenyegetőzött

Lövöldözés volt Iharosberényben, egy ember robbantással fenyegetőzött

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lövöldözés történt, egy ember robbantással fenyegetőzött szerdán a Somogy megyei Iharosberényben az MTI információi szerint.

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTI megkeresésére arról tájékoztatott, hogy az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást. A Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközlemény kiadását tervezi – jelezték.

A Sonline hírportál azt írta, hogy rendőrök szerdán reggel lezárták a község egy részét, hogy egy férfival szemben intézkedjenek, de ő szembeszállt az egyenruhásokkal. Nem történt haláleset, csupán egy problémás intézkedés – értesült a Sonline somogyi igazságügyi forrásból. (Cikkünkben az MTI alapján eredetileg az szerepelt, hogy a TEK különítményével szállt szembe a férfi, de ezt a hírügynökség javította utólag – a szerk.)