Magyar Péter elárulta az egyesülete nevét, a honlapjukat is bemutatta

Magyar Péter elárulta az egyesülete nevét, a honlapjukat is bemutatta

Magyar Péter a demonstráción (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombattól már honlapja is van Magyar Péter mozgalmának, a Talpramagyarok.hu, jelentette be reggeli Facebook-bejegyzésében, amelyből az is kiderült, hogy mi az egyesülete neve.  

„Ahogy a honlapon látni fogjátok a szervezetünk egyik alappillére a Legyél a változás! Egyesület. Köszönöm az alapítóknak, hogy átadták a Közösségünknek a korábban alapított szervezetet és kiléptek az általuk létrehozott Egyesületből, hogy ezzel is lehetővé tegyék a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását” – írta Magyar Péter.

Az oldalon azt írják a bemutatkozó szövegben, hogy „Mi a Közösség tagjai, hiszünk abban, hogy az egyének ereje akkor mutatkozik meg igazán, amikor összefognak közös cél érdekében. Azért hoztuk létre ezt a platformot, hogy összehozzuk azokat, akik hisznek a demokrácia erejében és készek azonnal cselekedni azért, hogy az igazságosság és az egyenlőség mindenki számára elérhető legyen. Ebben a közösségben mindenki hangja meghallgatásra talál, mert minden ember véleménye, észrevétele fontos!” A honlapon csatlakozási lehetőség is van, a következő kategóriákban: feliratkozó, aktivista, önkéntes, szakmai felajánlás, pénzügyi támogató, szakpolitikai tanácsadó, politikai együttműködés. Emellett támogatásokat is fogadnak.

Még pénteken beszélt arról a hvg360-nak, hogy egy párt, egy egyesület és egy ernyőszervezet hármasával készül az idén júniusi választásokra, sőt inkább a 2026-osra. Hozzátette: a demonstrációján több bejelentést is tesz majd, így néhány részlet kiderül majd a pártról is. Arra  kérdésre viszont, hogy bemondja-e a nevét is, úgy válaszolt, hogy: „Részben”. Azt viszont jelezte, hogy az egyesület nevét lehet, hogy már pénteken elárulja.

A szombat délutánra meghirdetett „Nemzeti menet és demonstráció az Új Magyarországért” menetrendje szerint 13.30-tól kezdődik a gyülekező a Városháza park-Károly körút-Madách tér háromszögben, majd 14 órakor indulnak el a Parlament felé, ahol a beszédek lesznek.

Magyar Péterrel kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Címkék: Magyar Péter