Márki-Zay Péter megvonna minden jogosultságot a Rogán-féle orosz kötvényesektől

Márki-Zay Péter megvonna minden jogosultságot a Rogán-féle orosz kötvényesektől

Márki-Zay Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyarország nem lehet többé Putyin oligarcháinak menedéke. Követeljük Orbán Viktortól, hogy azonnal vonjon vissza minden jogosultságot azoktól a Putyin köreihez tartozó oroszoktól, akik a Rogán-féle letelepedési kötvény megvásárlásával szereztek itthon tartózkodási engedélyt. Magyarország nem lehet többé Putyin befolyási övezete – írta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt friss Facebook-bejegyzésében.

Márki-Zay már korábban is állította, hogy a letelepedésikötvény-programban egyebek mellett orosz bűnözőket és iszlamista terroristákat telepítettek be Magyarországra Rogánék barátai. Tavaly novemberben brüsszeli sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott, hogy komoly biztonsági kockázatot jelent Európa számára Orbán Viktor kormánya. Akkor konkrét példaként a nemzetközi körözés alatt álló Nikola Gruevszki macedón exkormányfőt említette, akit a schengeni határon keresztül Magyarországra csempésztek. 

Percről percre tudósításunkat az orosz–ukrán háborúról itt olvashatja.