Megkülönböztető jelzést használó mentőautó ütközött Csepelen egy személyautóval

Megkülönböztető jelzést használó mentőautó ütközött Csepelen egy személyautóval

Tűzoltók dolgoznak az összetört járművek műszaki mentésén a XXI. kerületben, Csepelen 2022. május 7-én éjszaka (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mentőautó és személygépkocsi ütközött a főváros XXI. kerületében, Csepelen szombat éjszaka, egy ember meghalt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A baleset a Széchenyi István utca és a Kassai utca kereszteződésében történt. Az ütközéskor a mentőautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt. A balesetben többen megsérültek – olvasható a közleményben.

A mentőautó egy koraszülött mentő volt. 

A rendőrség vasárnap délelőtt azt közölte, hogy a balesetnek hét sérültje is van. A balesetben a mentő felborult, az autó pedig villanyoszlopnak ütközött. A személyautóban egy háromtagú család és a kamasz fiú barátja ült. Az autót vezető édesapa a helyszínen meghalt. Az anyát, valamint a 15 és 16 éves fiúkat a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A mentőautó négytagú személyzete könnyű sérülésekkel került kórházba.

 

Címkék: baleset, mentőautó