Megvan az időpont, mikor értékelhet évet Orbán Viktor

Megvan az időpont, mikor értékelhet évet Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde után a Várkert Bazárban 2023. február 18-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az előzetes tervek szerint február 17-én, szombaton lehet Orbán Viktor évértékelője a Várkert Bazárban – írja az atv.hu kormányoldali forrásokra hivatkozva. A miniszterelnök immár a 25. évértékelő beszédét mondhatja el idén.

A tervezett menetrend szerint a következő héten tartja meg a Fidesz és KDNP a szokásos, parlamenti szezonnyitó kihelyezett frakcióülését. Ez ugyancsak megszokott, hogy az Országgyűlés tavaszi ülésszakát megelőző héten a kormánypártok általában három napra elvonulnak tanácskozni. Rendszerint az első nap estéjén, vagyis szerdán szokott Orbán Viktor beszédet tartani, szigorúan zárt ajtók mögött.

Ennek a menetrendnek az alapján február 26-án kezdődhet a parlamenti ülésszak, általában ez is egy miniszterelnöki értékelővel nyit.