Menczer Tamást indíthatja Szél Bernadett ellen a Fidesz

Menczer Tamást indíthatja Szél Bernadett ellen a Fidesz

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára beszédet mond a nemzeti összetartozás éve alkalmából tartott rendezvényen a Somogy megyei Lengyeltótiban 2020. szeptember 11-én (Fotó: MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Menczer Tamást, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárát indítaná a Fidesz a 2022-es országgyűlési választáson a Budakeszi-Budaörs térségét lefedő választókörzetben, ahol várhatóan Szél Bernadett lesz az ellenzék közös jelöltje – tudta meg a Telex.

„Az Ön által felvetett kérdésben semmilyen döntés nem született, a Fideszben van egy döntéshozatali rend, ez a folyamat az év vége felé zárulhat le. Természetesen, ha valahol szükség van rám, a feladat elől nem szoktam elugrani, de ilyen fontos kérdéssel kapcsolatban a megfelelő időben kell, megfontolt döntést hozni” – így válaszolt a Telex érdeklődésére Menczer.

A lap forrásai ennek ellenére állítják, már tény Menczer indulása, méghozzá azért, mert a kormánypárt nagy csatára számít a körzetben. Pest megye 2. választókerületében 2018-ban ugyanis kiélezett csata volt, Szél Bernadett (akkor még LMP-s színekben) mindössze 296 szavazattal maradt le a Fidesz–KDNP jelöltjétől, Csenger-Zalán Zsolttól, miközben a Jobbik is saját jelöltet indított.