Nagy Ferónak nagyon jól esett, hogy Orbán Viktor felköszöntötte a születésnapján

Nagy Ferónak nagyon jól esett, hogy Orbán Viktor felköszöntötte a születésnapján

Nagy Feró (Fotó: Petőfilive.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Amellett, hogy felköszöntötte, ajándékot is kapott Nagy Feró zenész Orbán Viktor miniszterelnöktől. A Beatrice énekese a 75. születésnapja alkalmából a Rockstation blognak nyilatkozva azt mondta, hogy fügepálinkával ajándékozta meg a miniszterelnök, amelyhez a zenész szerint a karmelita kolostorban termelték a fügét. Úgy fogalmazott, hogy „Nagyon jólesett, hogy a miniszterelnök úr észreveszi, hogy születésnapom van és foglalkozik vele”, és azt is mondta, hogy nem zavarja, ha valaki a miniszterelnöki köszöntő miatt nem rajong érte – idézte a blogot a 24.hu.

A születésnapja alkalmából megjelent albumról azt mondta, hogy a személye vagy a szerzeményei, a tevékenységei összefogta a zenésztársadalmat, és Ákostól Bródyig mindenki megtisztelte azzal, hogy rajta van ezen a lemezen. Szerinte a zenésztársadalom tagjai politikai oldaltól függetlenül összetartoznak, „ez egy nemzeti minimum”.