Nagyon furcsán reagált néhány miniszter Orbán Viktor bejelentéseire

Nagyon furcsán reagált néhány miniszter Orbán Viktor bejelentéseire

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagy taps és örömujjongás fogadta Orbán Viktor bejelentéseit a vasárnapi évértékelőn. Ám a televíziós közvetítésben látszott néhány olyan arckifejezés, ami némileg kilógott a sorból. Ezekből rövid videók is készültek.

Például a házasodó nőknek adandó 10 millió forintos hitelről szóló bejelentés után a rendező bevágta Soltész Miklóst, aki 2010 és 2014 között az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyekért felelős államtitkára volt, most pedig egyházi kapcsolatokért felelős államtitkár. Majd Varga Mihály pénzügyminisztert, valamint Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest és Novák Katalin jelenlegi családügyi államtitkárt mutatta meg. A reakcióik között pedig mintha éles kontraszt látszódna.

Orbán Viktor évértékelője 2019

Orbán Viktor évértékelője 2019 - Coub - GIFs with sound by coub12312

Amikor pedig az évértékelő végén, az egészségügynek szánt százmilliárdokról beszélt a miniszterelnök, az látszik, hogy Kásler Miklós emberminiszternek mosolyogva gratulál Semjén Zsolt és Novák Katalin, hátulról pedig Németh Zsolt hajol oda. A kép bal szélén azonban érdemes megnézni Gulyás Gergely és Varga Mihály arcát.

Orbán Viktor 2019-es évértékelője

Orbán Viktor 2019-es évértékelője - Coub - GIFs with sound by coub12312

A teljes beszédet itt nézheti meg. Összefoglalónkat itt olvashatja.