Orbán Ráhel: Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást

Orbán Ráhel: Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást

Orbán Viktor lányai, Flóra, Róza és Ráhel, fia, Gáspár (első sor, b-j), édesapja, Orbán Győző, édesanyja, Orbán Győzőné, és veje, Tiborc István (második sor, j-b) 2018. május 10-én. (Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyilatkozott Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya a Blikknek annak apropójából, hogy rászorulóknak gyűjt. – Gyakorlatilag két segélyszervezettel együtt nőttem fel. A Gyermekmentő Szolgálatnak, amely az egyéves születésnapomon alakult, már kicsiként segítettem, az Ökumenikus Segélyszervezetnek pedig, ahol édesanyám már régóta dolgozik, lassan két évtizede vagyok önkéntese. Olyan családban nőttem fel, ahol mindig is fontosnak tartottuk az adományozást, ilyenkor, az ünnepek közeledtével szinte minden évben meglátogattunk a szüleimmel hátrányos helyzetű otthonokat – mondta. 

A lap szerint Orbán Ráhel bababoltja, az ODU store már második éve gyűjt karácsonyra kinőtt, nem használt, de még mindig jó állapotú gyerekholmikat, hogy azokat az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a rászorulók megkaphassák.

Címkék: Orbán Ráhel