Óvodából, templomból és gyermekközpontból is lopott egy erdőkertesi fiatal

Óvodából, templomból és gyermekközpontból is lopott egy erdőkertesi fiatal

Óvodából, templomból és gyermekközpontból is lopott egy 18 éves (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A veresegyházi rendőrök egy bozót tövébe bilincselték meg a gyanúsítottat – számolt be róla a rendőrség csütörtökön.

Mint írták, egy ballagási ünnepen mulatták az időt a résztvevők, amit 2023. június 5-én kihasználva sündörgött be a veresegyházi óvodába D. József. ahonnan egy öltözőszekrényből két pénztárcát emelt el. Később a szülők közül ketten eredtek a férfi után, miközben értesítették a rendőrséget. A fiatal nem jutott messzire, míg őt az óvodából követték, a percek alatt kiérkező rendőrök más irányból állták útját, végül egy bokor tövében kapták el. A tárcákat minden értékkel együtt megtalálták a rendőrök, azok visszavándorolhattak tulajdonosaikhoz.

Az erdőkertesi férfit bevitték a kapitányságra és kikérdezték, mint kiderült, több, az elmúlt időszakban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is van a rovásán. A gyanú szerint napokkal ezelőtt egy fóti templom ablaküvegét törte be és kirámolt egy perselyt, majd a fóti gyermekváros központjába tette tiszteletét, ahonnan mobiltelefonnal, pénztárcával és bankkártyával távozott, utóbbival később vásárolt is. Az őrizetbe vett férfi gyanúsítása ellen nem tett panaszt, – részben – beismerte a bűncselekmények elkövetését. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott férfi ellen lopás bűntette, lopás vétsége, valamint csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást.

Címkék: rendőrség, lopás