Parragh László meglátogatta Márki-Zay Pétert

Parragh László meglátogatta Márki-Zay Pétert

Márki-Zay Péter és Parragh László (Fotó: Facebook / Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke látogatott el Hódmezővásárhelyre a héten. Elmondása szerint a miniszterelnök-jelölteket keresi fel sorra – számolt be róla Márki-Zay Péter, a város polgármestere, egyben a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

Mint írta Márki-Zay, javaslatokat is megfogalmazott Parraghnak.

1. A vállalkozásokat úgy is lehet segíteni, hogy abba nem rokkannak bele az önkormányzatok – szemben a fideszes iparűzési adóelvonással. „Mi Vásárhelyen 30%-kal csökkentettük az építményadójukat, megszüntettük a korrupciót, nem akadályozzuk a fejlesztéseiket, és megnyitottuk előttük valamennyi beszerzésünket”.

2. „Megnyugtattam, hogy ha én leszek az ország miniszterelnöke, pártpolitikától függetlenül támogatunk minden vállalkozást, országosan is felszámoljuk a korrupciót, tagjai maradunk az Európai Uniónak, bevezetjük az eurót, kiszámítható jogi és adókörnyezetet, valamint jogbiztonságot nyújtunk a vállalkozásoknak.”

3. „Az ország gazdasági fejlődése minden vállalat és minden állampolgár érdeke. Ehhez a korrupció üldözése és a jogbiztonság mellett sokkal okosabb, felelősebb nemzetpolitikára is szükség van. Az évi 55 ezer betelepített vendégmunkás helyett a kivándorolt magyarok hazacsábítása, az egészségügy és az oktatás, benne a szakoktatás fejlesztése, a politikai maffia felszámolása és az ország felszabadítása a korrupt bűnözők alól megnyitja az utat Szlovákia, Lengyelország, de sajnos immár egyre több területen (béreknél is) Románia utoléréséhez.”

Márki-Zay arról is írt, reméli a közeljövőben még sok kormánypárti közszereplővel lesz alkalma találkozni és elmondani nekik, hogy még a fideszesek is mennyire jól járnak egy kormányváltással. – A kiút Magyarország mély erkölcsi és gazdasági válságából nem jobbra és nem balra van – CSAK FELFELÉ! – tette hozzá.