Lölő-jelenség: Pesty László neveket ígér, akár egy hónapon belül

Lölő-jelenség: Pesty László neveket ígér, akár egy hónapon belül

Pesty László (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 100 leggazdagabb magyar listáján az élmezőnyben felülreprezentáltak azok az emberek, akik a Lölő-jelenség részei. De, „amikor a mi kommunikációs stratégiánk megkívánja, akkor majd eljön a nevek ideje”, nagyjából egy hónapon belül – mondta a Népszavának adott videóinterjúban Pesty László fideszes dokumentumfilmes. Arról beszélt, hogy konkrét neveket fog mondani, hogy kik követtek el köztörvényes bűncselekményeket.

A Magyar Hangnak múlt héten adott interjúban ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy „a Milánói Tiszta Kezek mozgalomban megfélemlíthetetlen és megvesztegethetetlen ügyésztársaival szűk tíz év leforgása alatt olyan ügyeket tárt fel, amelyekbe a teljes olaszországi politikai elit belerokkant a kereszténydemokratáktól, a szocialistákon át kommunistákig. Szeretném jelezni, hogy a milánói mozgalom analógiájára létrejött bizonyos tájékozott emberek közreműködésével egy hasonló, magyarországi eseteket összegyűjteni hivatott kezdeményezés egy weboldal formájában, amely rövidesen elkezdi fogadni és feldolgozni a hozzá eljuttatott korrupciógyanús ügyek leírásait és bizonyítékait, természetesen a küldők anonimitásának garantálása mellett. Majd kiderül, van-e magyar polip.”

Hozzátette, vannak már bizonyítékai, szervereken vannak, „amelyek fizikai helyét senki nem tudja. A lényeg, hogy ne Magyarországon legyenek, és hogy egy gombnyomással elő lehessen rántani őket.”