Saját otthonában támadták meg a fideszes képviselő lányát

Saját otthonában támadták meg a fideszes képviselő lányát

A verekedés pillanatai (Forrás: Pócs János/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megtámadták és bántalmazták Pócs János fideszes országgyűlési képviselő lányát – erről a politikus maga számolt be a Facebook oldalán.

Mint írta, múlt szombat éjjel az otthona udvarán 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, mialatt 3 személy behatolt a helyszínre és bántalmazták a lányát, illetve a rendezvény résztvevőit. A történtekről megosztotta a rendőrségi felvételt is, amelyen az látszik, hogy két férfi és egy nő balhézik, van verekedés, üvegdobálás és asztalborogatás is.

Pócs János a posztjában arra is utalt, hogy a támadók romák voltak. – Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni, azonban a törvényszegőkkel szemben továbbra sem hátrálok meg – közölte.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk politikusa sietett egyből közölni, hogy szinte nem telik el úgy hét a Jászságban, hogy ne érkezne hír valamilyen erőszakos bűncselekményről. Korábban tüntetés is volt emiatt Jászapátiban, erről riportban számoltunk be.