Schmidt Mária elmondta, miért nyaralt náluk Orbán Viktor

Schmidt Mária elmondta, miért nyaralt náluk Orbán Viktor

Orbán Viktor a horvátországi tengerparton. (Fotó: Gulyáságyú Média)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Vendégségben volt nálunk, csupán meglátogatott minket. 30 éve járunk össze” – mondta Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Kötcsén, amikor az RTL Híradója Orbán Viktor nyaralásáról kérdezte. Korábban ugyanezt nyilatkozta a 444-nek is.

Mint azt lapunk is megírta, a Gulyáságyú Média hozott nyilvánosságra egy videót arról, hogy a kormányfő az LMP-társelnök Ungár Péter nővérének tulajdonában álló 350 négyzetméteres tengerparti villában, a horvátországi Opatijában tölthette augusztusi vakációját. A felvétel szerint a miniszterelnök egy törülközővel körbetekerve magát bement egy tengerparti villába, a bejutáshoz saját kapukódot használva.

Ungár Péter az eset kapcsán úgy reagált: „úgy helyes, ha a miniszterelnök nyaralni megy, akkor kivesz egy szép szállodai szobát és kifizeti”. – Egy dologról azonban érdemes még beszélni, amiben csak látszólag fontos a személyem. Rólam már az előző és az azelőtti ciklusban is oknyomozó cikkek tucatjai derítették ki, hogy úgy vagyok ellenzéki politikus, hogy édesanyám a Fidesz felső köreihez tartozik – közölte Ungár, aki szerint ezek a cikkek nyilván azt akarták mondani, hogy valójában ő nem ellenzéki politikus, csak a négy kétharmadot összehozó Orbán Viktor úgy döntött, hogy „a főtanácsadója fiát fogja beépíteni titkosügynöknek az ellenzék soraiba”.

A kérdéses videó ITT tekinthető meg:

Címkék: Schmidt Mária