Semjén Zsoltot megáldotta Ferenc pápa

Semjén Zsoltot megáldotta Ferenc pápa

A Miniszterelnökség által közreadott képen Ferenc pápa (j) találkozója Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel (b) az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséje előtt a Szépművészeti Múzeumban 2021. szeptember 12-én. Középen Áder János köztársasági elnök (Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Apostoli áldását adta Ferenc pápa Semjén Zsoltra hatvanadik születésnapja alkalmából – derül ki abból a Facebook-posztból, amelyet a miniszterelnök-helyettes tett közzé. 

A KDNP-s politikus „Kedves meglepetés” címen osztotta meg az üdvözlőlapot, amelyen az olvasható: „Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását 60. születésnapja alkalmából Semjén Zsolt életére, családtagjaira és barátaira, kérve számukra a bőséges mennyi kegyelmek és vigasztalások ajándékát és a Boldogságos Szűz Mária állandó segítségét.”

A keltezés szerint az üdvözlőlapot 2022. július 22-én állították ki Vatikánvárosban. 

Frissítés: a pápai áldás a Vatikánból bárki által megrendelhető, egységes formája van.