„Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot”

„Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot”

DrMáriás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot, amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében – új képpel jelentkezett Facebook-oldalán drMáriás. A festő egyben 13 pontos nemzeti konzultációt is mellékelt, ezekből szemezgetünk.

Az egyik kérdés például arról szól – a nemzeti konzultációk közben már megismert formulával –, hogy „Ön egyetért azzal, hogy Soros György és Orbán Viktor kibéküljön, s együttműködésben virágoztassa fel Magyarországot?”

Security Check Required

DrMáriás reflektál a kormány Brüsszel-ellenes retorikájára is, egyúttal arra kíváncsi, hogy a kitöltő egyetért-e azzal, hogy jobb Brüsszelhez tartozni, mint Észak-Koreához. De nem ez az egyetlen ebben a témában. – Ön szerint lehetséges politizálni ellenségképpel való riogatás nélkül? – olvasható az újabb kérdés.

Természetesen a koronavírus témája sem maradt ki, a művész felvetette azt az ötletet, hogy minden magyar kapjon az államtól egy-egy millió forintot, amit saját belátása szerint használhatna fel a koronavírus-elleni harcra.

Habár a migráció a kormányzati kommunikációban az utóbbi időben visszaszorult, mostanában újra kezd erősödni. Nem véletlen drMáriás ezzel kapcsolatos kérdése sem, amelyben arra kíváncsi: egy Ákos és Mága Zoltán CD-t kapjanak-e a migránsok, ezzel is erősítve bennük az érzést, hogy máshol érdemesebb próbálkozniuk.