Széles Gábor milliárdost is beoltották, Pfizert kapott

Széles Gábor milliárdost is beoltották, Pfizert kapott

Széles Gábor, az Ikarus Vállalatcsoport elnöke sajtótájékoztatón az Ikarus székesfehérvári gyárában 2019. május 17-én. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a nemzeti autóbusz stratégia keretében, hat év alatt hatezer buszt cserélnek modern jármûvekre a közösségi közlekedésben (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Oltás előtt az orvos mondta, hogy Pfizerrel fognak fognak oltani. Én elfogadtam, és utána szúrt – erről írt nyilvános közösségi oldalán a kormánypárttal jó kapcsolatot ápoló milliárdos üzletember, Széles Gábor, az Ikarus vállalatcsoport elnöke, a Magyar Hírlap tulajdonosa. Mint írta, csütörtökön a Honvéd Kórházban létesített oltópontok egyikén kapta meg a vakcinát.

– Hát ha nem kórházban lettem volna, azt hihettem volna, mintha valami „népünnepélyen” lennék. Az idős embereknek az a nyugodtsága, ahogy vártak sorban állva az oltással kapcsolatos papírok kitöltésére, magára az oltásra, valamint az oltásról kijőve arra a „felszabadult” hangulatra, az egészen megdöbbentő volt! Mindenki kedves volt a másikhoz, tényleg olyan volt a hangulat az alatt az egy óra alatt, amíg ott voltam, mintha nem is egy sorban állási és várakozási procedúrán vettem volna részt – részletezte élményeit. Hozzátette: reméli, ha a következő két-három hónapban mind a két fázisa megtörténik az oltásnak, akkor az országban meg fog szűnni „ez a jelenleg felfokozott stresszes hangulat”.

Egyre több közéleti számol be arról, megkapta a vakcinák valamelyikét. Sváby András műsorvezető, Bayer Zsolt kormánypárti publicista és az LMP társelnöke, Schmuck Erzsébet is azt közölte, ők a kínai vakcinát kapták meg.