Szilágyi István özvegye kétmilliós közműszámlát kapott

Szilágyi István özvegye kétmilliós közműszámlát kapott

Budapest, 2017. szeptember 7. Szilágyi István színművész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Horribilis összegű újabb számlát kellene kifizetnie Humenyánszky Jolánnak – értesült a Blikk. Férjével, az ismert színésszel, Szilágyi Istvánnal a gyanú szerint május elején a saját fia végzett, akit a történek után elfogtak, így az özvegy teljesen egyedül maradt otthonában. Az özvegynél azóta csak gyűlnek az adósságok.

Joli néninek már korábban is hoztak egy csekket a közüzemi számlatartozásokról, amely 430 ezer forint volt, majd egy 60 ezres NAV-os elmaradásról is kapott egy értesítőt. Ám úgy tűnik, most már még nagyobb a baj, ugyanis 2 millió forintról érkezett számla, amelyet a vízművek, a csatornázási művek és egy behajtócég állított ki – olvasható a Bors cikkében. – A számlarészletező szerint 2016 óta egyik közműszolgáltatást sem fizették.

A Facebookon alakult egy csoport, amelynek tagjai gyűjtésbe kezdtek, hogy segítsenek Humenyánszky Jolánon. Mintegy 180 ezer forint összegyűlt már, azonban így sem fordultak jobbra a dolgok. Az özvegy nyugdíjának fele elmegy a házra felvett 30 milliós hiteltartozás törlesztésére.