Újabb kérdésre vár választ Magyar Péter

Újabb kérdésre vár választ Magyar Péter

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyetért-e azzal, hogy az új kormány elismert szakemberek irányításával ismét külön minisztériumot állítson fel az oktatás, az egészségügy és a környezetvédelem irányítására, az ezen területeken tapasztalható válságok mielőbbi orvoslására? – ezt a kérdést tette fel rövid posztjában Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter korábbi férje, aki a kegyelemi botrány nyomán szembefordult a NER-rel, és komoly kritikákat fogalmazott meg vezető fideszes politikusokkal szemben. 

Magyar Péter a minap jelentette be, hogy „zászlót bont” március 15-én. A Magyar Péter-jelenség kapcsán Vona Gábor, a Második Reformkor pártelnöke, a Jobbik egykori elnöke az ATV-nek arról beszélt: „Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok”. Vona szerint a Diákhitel Központ korábbi vezetőjének történeti szerepe pont abban lehet, hogy megszólíthatja a kormánypárti szavazókat: olyan, mint egy Netflix-sorozatnak lennénk a szem- és fültanúi. A műsorból az is kiderült, hogy március 15-e után vitázhat Magyar Péter és Vona Gábor.