Újraindul posztjáért Dunaújváros polgármestere

Újraindul posztjáért Dunaújváros polgármestere

Pintér Tamás (Képernyőfelvétel: Pintér Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pintér Tamás, Dunaújváros vezetője szerdán bejelentette, hogy a 2024-es önkormányzati választásokon a Rajta Újváros Egyesület színeiben újraindul a polgármesteri székért – derült ki a szervezet közleményéből. Emlékeztettek: 2019-ben Pintér a polgármesteri címet 56 százalékos támogatottsággal nyerte el, és az Egyesület mind a 10 jelöltje egyéni győzelmet aratott a saját körzetében.

– Az elmúlt 4 évben a várost vezető koalíció tagjai hatékonyan és sikeresen dolgoztak együtt Dunaújváros érdekében és az összetartás jegyében, közösen készülnek az újbóli megmérettetésre is. A városvezetés a válságkezelés mellett az elmúlt években számos fejlesztést indított el a városban, amelyeknek az eredményei már ma is kézzelfoghatók a közlekedésben, útfejlesztésekben, felújításokban, a közvilágítás és a távhőszolgáltatás területén, az átláthatóságban, a szociális juttatások terén és a közösségi élet fejlesztésében. Ennek a városépítő munkának a folytatásához kérte Pintér Tamás polgármester a dunaújvárosiak további támogatását és bizalmát – írták.

Pintér Tamás egyébként a Jobbik politikusa.