Várkonyi Andrea: A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok

Várkonyi Andrea: A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok

Várkonyi Andrea (Képernyőfelvétel: Life TV / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok – erről beszélt Várkonyi Andrea tévés, Mészáros Lőrinc kormányközeli milliárdos felesége a hot! magazinnak, amit a Ripost szemlézett.

Arról is beszélt, volt idő, amikor úgy hitte, nem fog már házasságot kötni, de aztán tavaly szeptemberben hozzáment Mészáros Lőrinchez. „Amikor megismertem Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált, rövid idő elteltével megkérte a kezem, és én igent mondtam, mert a világ legtermészetesebb dolgának tartottam, hogy összekötjük az életünket”. Azzal folytatta: „Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül” – mesélte a bulvárlapnak. 

Várkonyi a cikk szerint egyébként hamarosan visszatér a képernyőre.