Visszahívja a kávéfőzőit az IKEA

Visszahívja a kávéfőzőit az IKEA

Feketekávé (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Visszahívja kávéfőzőit az IKEA, ugyanis a termékek használat közben szétrobbanhatnak. A 2040 és 2204 közötti dátumbélyegzővel rendelkező, 0,4 literes, rozsdamentes acél biztonsági szelepes, főzőlapon használható METALLISK eszpresszó kávéfőzőről van szó. Minden vásárlót arra kérnek, hogy aki korábban az említett dátumbélyegzővel rendelkező kávéfőzőt vásárolt, ne használja ezután, helyette lépjen kapcsolatba az IKEA-val, és visszakapja a teljes vételárat.

A biztonsági szelep anyag- és konstrukcióváltását követően növekedett meg a kockázat, így csak a rozsdamentes acél szeleppel rendelkező, ezüst/szürke termékre vonatkozik a visszahívás. A gépet bármelyik IKEA-üzletbe vissza lehet vinni.

A dátumbélyegzőt a termék alján lehet ellenőrizni, a cikkszám 703.602.25. A vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.

Címkék: kávéfőző, IKEA