Visszalépett Vitézy Dávid javára a Jobbik főpolgármester-jelöltje, Brenner Koloman

Visszalépett Vitézy Dávid javára a Jobbik főpolgármester-jelöltje, Brenner Koloman

Brennel Koloman, a Jobbik politikusa (Forrás: Brenner Koloman/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Péntektől felfüggeszti a főpolgármester-jelölti kampányát, és arra kéri a támogatóit, hogy Vitézy Dávidot támogassák – jelentette be Brenner Koloman, a Jobbik – Konzervatívok főpolgármester-jelöltje az Indexnek.

Szerinte Vitézy Dávid személye és szakmai elhivatottsága garancia lehet arra, hogy ne a pártközpontokból diktált megoldásokkal álljon elő. – Nem értek mindenben egyet Vitézy Dáviddal, az én programomnak hangsúlyos eleme volt például a méltányos autóhasználat, de sok közös pont is van. A »Tegyük rendbe a közbiztonságot!« programpontom hasonlít a BKK-rendészet létrehozására vonatkozó javaslatra. Abban is egyetértünk, hogy a külső kerületeket erőteljesebben meg kell jeleníteni a fővárosi politikában, mert Budapest nem csak a belvárosról szól. A korrupciós ügyek kivizsgálását, valamint bérlakások építését a mini-Dubaj helyett szintén javasoltam és támogatom – tette hozzá.

Az idei önkormányzati választáson újra ringbe száll Budapest vezetéséért Karácsony Gergely főpolgármester, őt Vitézy mellett a fideszes Szentkirályi Alexandra és a Mi Hazánk színeiben Grundtner András is kihívja.