Volner János bejelentette a Volner Pártot

Volner János bejelentette a Volner Pártot

Volner János (Fotó: Facebook/Volner János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pártot alapított a korábban a Jobbikkal és a Mi Hazánkkal is szakító Volner János. A neve pedig nem is akármi: Volner Párt. Szerinte 2022-ben sem a Fidesz, sem pedig az ellenzék nem szerez majd többséget, így ők lesznek a mérleg nyelve.

Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakuló Volner Párt – jelentette be Volner János független országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Az MTI tudósítása szerint a pártot fiatal értelmiségiekkel és idősebb tapasztalt értelmiségi holdudvarral alakítják meg. Volner János szerint a pártot professzionális munkatársak segítik majd, a versenyszférában, üzleti életben szerzett tapasztalatukkal.

Volner János azt mondta, hogy szerinte a 2022-es országgyűlési választáson sem a Fidesz, sem pedig a baloldali összefogás nem tud majd többséget szerezni a parlamentben, így a Volner Párt lesz a mérleg nyelve.

Volner János szavai szerint a céljuk az, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy „Magyarország ismét demokrácia legyen”. A Volner Párttal egy nemzeti ügyekben elkötelezett szakértői kormányért dolgoznak, amely képes Magyarország felemelésére, és biztonságot, jólétet teremtve az egész magyar társadalmat képes felemelni.

Programjukat vázolva kiemelte: a nemzet megújulásának alapegységeiként tekintenek a gyermeket vállaló családok sokaságára, támogatják a hagyományos családmodellt és megőrzendő értéknek tekintik a történelmi egyházak tevékenységét. Európa erejét a nemzetállamokban élő népek sokszínűségében látják, és elutasítják az Európai Egyesült Államok gondolatát, valamint a migrációval létrejövő multikulturális társadalom tervét, hasonlóan a szélsőségesség minden formájához. – Európa népeire a náci és kommunista rezsimek után jelenleg a szélsőséges liberalizmus jelenti a legnagyobb veszélyt – fogalmazott.ű

Volner János a Jobbik színeiben jutott be 2018-ban is az Országgyűlésbe, majd annak az évnek az őszén a sorozatos belső viták miatt kizárták a pártból. Később a Jobbikból szintén kiszakadó Mi Hazánkhoz igazolt, velük tavaly szeptemberben szakított.