Hét halottja van a kunfehértói vasúti átjáróban történt balesetnek

Hét halottja van a kunfehértói vasúti átjáróban történt balesetnek

Összeroncsolódott személyautó és vonat mellett dolgoznak rendőrök és tűzoltók Kunfehértó közelében 2022. szeptember 5-én. A motorvonat és az autó összeütközött egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban, az autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vonat és személyautó ütközött össze, heten vesztették életüket – számolt be róla a police.hu

Mint írták, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján szeptember 5-én 6 óra 45 perckor Kunfehértó térségében – egy földutat keresztező vasúti átjáróban – egy motorvonat és egy személyautó összeütközött. Az autó sofőrje és négy utasa a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették. Az elsődleges adatok szerint a vonat utasai nem sérültek meg, azonban a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

A helyszínelés ideje alatt az 5412-es számú út 7-es kilométerénél félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Frissítés: A legfrissebb információk szerint az Opel Corsában heten utaztak, és az ütközést senki nem élte túl. Szüretre tartó kiskunhalasi szőlőmunkások voltak a halálos áldozatok – írja a Halas Média.

Címkék: baleset, autó, vonat