Lánybúcsú – mit vegyünk fel? (x)

Lánybúcsú – mit vegyünk fel? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elérkezett a te időd! Legjobb barátnőként kötelességed mindent megtenni a menyasszony boldogságáért, egy este biztosan nagyon kell figyelned. A lánybúcsú megszervezése nem kis feladat, hiszen sok-sok kellékre van szükségünk, ráadásul a jó hangulatért is mi vagyunk a felelősek.

A helyszín és a megfelelő játékok, feladatok kiválasztása például szintén sokat nyom a latba. Mi most azonban arra szeretnénk kitérni, hogy milyen öltözék lehet ideális egy ilyen eseményen. Tarts velünk!

A teljesen vagy részben egyforma viselet

A lánybúcsú alatt valamennyire mindig érdemes összehangolni a szetteket, habár ezt elég nehéz megtenni, főleg, ha meglepetésnek szánjuk a bulit. Sokan arra törekednek, hogy mindenki ugyanolyan ruhadarabot viseljen. A PólóVerzum lánybúcsú témájú nyomtatott pólói ilyen esetben lehetnek a segítségünkre.

De mit takar az, hogy egyforma? Lehet úgy intézni, hogy mindenki egyforma pólót, szoknyát, nadrágot vagy éppen ruhát viseljen, de általában az a jól bevált szokás, hogy a menyasszony mást visel, a többiek pedig ugyanolyan ruhában jelennek meg. Ám ehhez sem vagyunk kötelesek igazodni.

Amikor a színek dominálnak

A másik közkedvelt gondolat, amikor ugyanolyan színű ruhadarabokat szerzünk, s ezzel már jobban játszhatunk, hiszen attól még, hogy a szín ugyanaz, a minta eltérhet. Ez a megközelítés azért is olyan tetszetős, mert megtervezhetjük úgy is a szetteket, a dekorációt, hogy valóban ez az egy szín legyen az uralkodó.

Ez olyankor válthat be, amikor tisztában vagyunk menyasszony kedvenc árnyalatával, és tudjuk róla, hogy valamiért nagyon sok ilyen színű holmija van. Mondjuk ez nem azt jelenti, hogy Barbie autót kellene bérelnünk. Viccet félretéve, sok lehetőségünk van, de a legjobb team dress mégis a nyomtatott póló. Ennek számos előnye van.

Nyomtatott pólók lánybúcsúra

Kezdjük a menyasszonynak való darabokkal! Több felirat és minta is jelezheti a világ számára, hogy a kedves hölgy elkelt. Ilyen például a gyűrűs ujját az égbe emelő kéz a lánybúcsú felirattal, a mosolygó gyűrű „igent mondtam” szövegezéssel, de az Alien ifjú pár és a Game Over illusztrációk is beszédesek.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a kedves barátnőkről sem. Számukra ugyancsak tökéletes lehet a lánybúcsú póló, de a legtalálóbb talán a Bride Security feliratos darab, ami jelzi, hogy a menyasszonyt komoly testőrség követi.

Amennyiben szeretnénk, külön-külön, személyre szabott pólókat szintén beszerezhetünk, gondolunk itt az anyós, az örömanya, a szingli tanú, a keresztanya, a koszorúslány feliratot megjelenítő változatokra.

Nincs kőbe vésve az, hogy milyen az ideális dress code, minden attól függ, hogyan tervezitek meg az estét. Remélem, hogy adtam egy-két jó ötletet, és szívesen kísérleteztek majd nyomtatott pólókkal, amelyeket aztán mindannyian eltehettek emlékbe.