Milyen a jó bicajos aláöltözet? (x)

Milyen a jó bicajos aláöltözet? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az aláöltözet rendkívül praktikus kiegészítő, hiszen a réteges öltözködés biztosan jobb közérzetet biztosít számunkra. Az viszont biztos, hogy az olcsó, silány ruhanemű csak még több bosszúságot okoz nekünk. De milyen a jó kerékpáros aláöltözet? Mit viseljünk hideg és meleg időben? A profi bringások már tudják, hát most neked is elmondjuk!

Tarts velem egy rövidke cikk erejéig, amelyben a tökéletes bringás aláöltözetet vesszük górcső alá! Remélem, hasznodra lesz ez a sok-sok információ és vagány biciklis szettet dobsz össze.

Mire jó a kerékpáros aláöltözet?

Sokan nem igazán értik, mire jó, ha speckó szerkóban száguldunk előre, de nagyon is fontos szerepe van a kényelmes közlekedési környezet megteremtésében. Persze egy vérbeli bringás kizárólag olyan kiegészítőkkel veszi magát körbe, amelyek a javát szolgálják. A Bikepro.hu kerékpár webshop aláöltözetei között mindenki megtalálhatja, amit keres.

A speciális ruhák legfőbb célja az izzadságelvezetés fokozása. A gyártók fokozottan ügyelnek arra, hogy mérsékeljék az időjárás kellemetlen hatásait. Ezek a ruhák a testfelülettel érintkezve hatékonnyá teszik a nedvesség elvezetését. A kényelem mellett a nedvesség elpárologtatása, a jobb hőszigetelés vagy éppen a hűtés egyaránt dominál.

Korszerű kerékpáros ruhák

Mivel jelentős mennyiségű hőt termelünk, így nem kis mennyiségű testpára keletkezik. A modern hi-tech anyagokból készülő darabokkal teljesen más lehet a komfortérzetünk. Az ideális aláöltözet könnyű, kellemes érintésű, valamint antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A fejlett technikai textileket jól megválogatják a gyártók, amelyeket a testfelület függvényében szedik össze.

A szövetkialakítás sűrű szövésű, hálós is lehet, illetve a szélállóság miatt szintén kaphat poliuretán bevonatot, ezért a karbonszálak mellett gyapjúszálakat is tartalmaz.

Vegyük csak át, hogy milyen a professzionális téli és nyári kerékpáros ruházat!

Milyen a jó téli aláöltözet?

A minőségi, téli aláöltözet egy kicsit vastagabb anyagból készül, az ujjánál és a nyakánál is hosszabb. Ezzel könnyen kiegészíthetünk egy vékonyabb felsőrészt, plusz a réteges öltözet a nagy hidegben sokkal kellemesebb hőtartást biztosít.

Ezzel szemben a mez alatti ruharéteg esetében nagyobb arányban találkozhatunk hálós megoldásokkal.

A legfontosabb, hogy speciális ruhadarabokat szerezzünk be, s ma már ez nem olyan nehéz, mivel a nemzetközi piacon is jól csengő márkák designja áll a rendelkezésünkre. Ilyen például a Shimano is, aminek minden egyes darabja nem éppen a filléres kategóriába tartozik, de mindenképpen megéri a befektetést.

Állítsd össze a tökéletes bringás szettet, pattanj a kerékpárodra és járd be vele az országot!