Milyen hajformázási lehetőségeink vannak? (x)

Milyen hajformázási lehetőségeink vannak? (x)

Nagyon fontos, hogy hajunkat jó minőségű eszközökkel kezeljük. Ha azt szeretnénk, hogy hajkoronánk egészséges, töredezésektől mentes legyen, nagyon meg kell válogatnunk a hajformázási módszereinket. Nézzük, milyen eljárásokban gondolkodhatunk!

Miben mások a prémium hajformázó eszközök?

A minőségi hajformázók használatával sokkal kíméletesebben formálhatjuk a hajviseletünket. Ezekkel a termékekkel extrém hőhatásoktól mentesen, hajkímélő módon kezelhetjük a frizuránkat. Ha jónevű gyártók kínálatából választunk magunknak hajszárítót, hajvasalót vagy egyéb hajformázó eszközt, biztosak lehetünk benne, hogy hosszú időn keresztül élvezhetjük a termék által nyújtott első osztályú kiszolgálást, és negatív következmények nélkül éljük át a frizurakészítés nyújtotta örömöket. A Dyson hajszárítók például kicsi méretük ellenére nagyon erősek és hibamentesen szárítják hajszálainkat.

Otthon is könnyedén formázhatjuk a hajunkat!

A magas minőségi osztályba tartozó hajformázó gépek könnyen beszívják, és feltekerik a hajszálakat. Ehhez a meleg levegő erejét használják.

Egyes típusok egy különleges aerodinamikai jelenséget használnak a működésük közben. Ezt Coanda-hatásnak hívják. Hosszú fejlesztési folyamat előzte meg ennek a technológiának a bevezetését. Használata azzal a nagy előnnyel jár, hogy nem kell kézzel ügyeskednünk, ha szép íves hajat szeretnénk magunknak kialakítani. Ez a végeredmény ugyanis az ilyen eszközök használata során magától, automatikusan megtörténik.

Milyen előnnyel jár, ha prémium hajszárítót használunk?

Ez az az eszköz, amit szinte mindannyian használunk a hajmosásunk után. Nem mindegy azonban, hogy milyen hajszárítót használunk erre a célra. Az olcsóbb modellek könnyen károsíthatják a fejbőrünket, illetve a hajszálainkat. A prémium hajszárítók azonban itt is jelentős innovációkat tartalmaznak.

A Dyson Air Multiplier technológia például a legmodernebbek közé tartozik. Alkalmazása során rendkívül nagy nyomású és sebességű, ráadásul irányított légáramlatot hoz létre a termék. Ez pedig precíziós hajformázást és soha nem látott hatékonyságú száradást tesz lehetővé. A jobb példányokhoz különféle kiegészítőket is csatlakoztathatunk.

Hajvasalót is jól kell választanunk!

Az egyes hajvasalók között is óriási különbségek lehetnek. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott példány jól összefogja a hajunkat. Erre pedig igazán jól csak a rugalmas simítólapokkal felszerelt típusok képesek. Óriási előnyt jelent, hogy az ilyen módszerrel működő gépek sokkal kíméletesebben, kisebb hőhatás mellett is képesek kiegyenesíteni a frizuránkat.

Ha igazán jót szeretnénk magunknak és legfőképp hajkoronánknak, érdemes a magasabb minőséget nyújtó márkák termékeiből válogatnunk. Ezek olykor akkumulátorral is fel vannak vértezve, így még a kábelekkel sem kell bajlódnunk a hajformázás során.