A váltópárt ígérete

A váltópárt ígérete

Magyar Péter és L. Ritók Nóra Debrecenben 2024. május 5-én (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Túltolta a biciklit – mondta Magyar Péterről az ATV-ben Kunhalmi Ágnes. Az MSZP társelnöke szerint a Tisza Párt köreiben hallani ilyen véleményt, miután az új politikai erő az önkormányzati választásokra is bejelentkezett. Van igazság Kunhalmi szavaiban, de úgy érzem, ez rajta és a pártján már nem segít.

Magyar Péter azt ígéri, híveivel tégláról téglára veszik vissza az országot, lépésről lépésre haladnak a cél felé. Úgy látszik, olykor tényleg túl nagy léptekkel halad előre, s végül be kell húznia a kéziféket. Kedden, közvetlenül a fővárosi és megyei listaállítás határidejének lejárta előtt jelentette be, hogy a korábbi közléssel szemben nem vesznek részt a megyei megméretéseken. Az ok nem az aláírások hiánya, hanem az, hogy Magyar szerint olyan jelöltek is megjelentek a listáikon, akik ártottak volna pártja hitelességének.

• Miért testetlen váz még a Tisza Párt?
• Mikor derül ki Magyar Péter politikusi képessége?
• Mi hiányzik a Demokratikus Koalícióból?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a
Magyar Hang hetilap május 16-ig kapható 2024/19. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!