Találjuk meg a megfelelő csomagtértálcát! (x)

Találjuk meg a megfelelő csomagtértálcát! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem biztos, hogy mindenki hallott már a csomagtértálcáról. Nem újkeletű, de nem is olyan régi találmány. Érdemes sorra venni, hogy mik a fő funkciói és milyen előnyökkel jár az alkalmazása. Vajon mi is jol járnánk vele?

A csomagtértálca tulajdonságai

A Peppinél megvásárolható csomagtértálca:
• méretre gyártott, azaz minden autótípushoz megtaláljuk a megfelelőt,
• nem teljesen sík (alacsony oldalfallal rendelkezik, amely a gyári kárpit védelmét szolgálja),
• tökéletes megoldás a csomagtér teljes kihasználására,
• felülete finoman bordázott, ezáltal csúszásmentes (a bepakolt tárgyakat nem a csomagtér másik felében találjuk meg),
• egyszerűen mosható (elég csak kivenni és nedves ronggyal vagy nagyobb szennyeződés esetén slaggal lemosni),
• összehajtható vagy akár finoman feltekerhető.

A Peppi kínálatában műanyagból és gumiból készült csomagtértálca közül választhatunk. Így könnyedén szerezhetjük be az igényeinknek megfelelőt. A mai modern termékek már teljes mértékben környezetbarátnak minősülnek. Ezáltal a természet hívei is nyugodtan megvásárolhatják.

A tálca csomagtartóba helyezése ennél nem is lehetne egyszerűbb. Nem nehéz, így nagyon könnyű mozgatni. Hölgyek számára is gyerekjáték a kezelése.

A csomagtértálcák előnyei

A csomagtértálcával számos kiemelkedő előnyhöz juthatunk:
• kiváló ár-érték arány (visszafogott áron kapunk prémium kategóriás terméket),
• 5 év garancia vonatkozik rá (egyedülálló a kategóriájában)
• egyedi, elegáns megjelenés (észrevétlenül lapul meg a csomagtartóban, ugyanakkor mégis rendezettséget kölcsönöz),
• modern technológiával gyártják (így minden kellemetlen gumiszagtól mentes).

Nemcsak kombikba jó választás!

Valamiért sokan kizárólag a jól pakolható autókkal (pl.: kombikkal) azonosítják a csomagtértálcák szükségességét. Pedig ideje szakítani ezekkel a berögződésekkel. Bármely autóhoz elérhetők és tényleg kis és nagy csomagtérben egyaránt megállják helyüket.

Ahogy volt is már róla szó, láthatatlan pajzsként védik a kárpitozást. Nem is akárhogy. Amikor kiszedjük takarításhoz, akkor lepődünk meg igazán ezen. Szó szerint gyári állapotokkal találkozunk alatta.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni nagyszerűségét. Mindenkinek ajánlott. Képzeljük csak el a szituációt. Kapkodva pakolunk be vagy éppen ki, és nagy sietségünkben kiborítunk valami folyadékot. Mi történik? Semmi aggasztó. Kivesszük a tálcát, áttöröljük nedves ronggyal, és kész is vagyunk.

Nagycsaládosoknak sem kell bemutatni. A gyerekek nem arról híresek, hogy mindenre odafigyelnek. Könnyen okozhatnak ők is galibát autónk hátuljában.

A Peppi webshopjában pillanatok alatt megrendelhetjük a kiválasztott csomagtértálcát. Sőt, van egy jó hírünk is. Többféle áru megvásárlása esetén még akciókra is szert tehetünk. A kiszállítás villámgyors. A megrendelést követő napon már kézhez is vehetjük autós kiegészítőinket.

Nagy magabiztossággal jelenthetjük ki, hogy ezzel a termékkel csak jól járhatunk. Ár-érték arányban kevés áru tud versenybe szállni vele. Nem érdemes késlekedni, minél előbb szerezzük be, annál jobb.