3 kütyü, amit ne felejts otthon, ha strandolni mész (x)

3 kütyü, amit ne felejts otthon, ha strandolni mész (x)

A nyári tikkasztó hőségben hová is kívánkozhatnánk jobban, mint a vízpartra, ahol a hűs hullámok között felfrissülhetünk egy kicsit. Persze egy igazi „digitális bennszülött” már ide sem szívesen indul el kütyük nélkül, úgyhogy ne felejtsd el bepakolni a strandtáskádba az alábbiakat:

Vízálló telefontok

Az emlékek ugyan előbb-utóbb megfakulnak, de a képek és videók megmaradnak az utókor számára. Természetes, ha a pancsolás élményét is szeretnéd megörökíteni, és ehhez ma már vízálló fényképezőgépre sem feltétlenül van szükség! A mai okostelefonok egy része ugyanis szintén vízálló, bár jó, ha tudod, hogy ennek azért vannak korlátai (pl. maximum 30 percig, legfeljebb 1 méteres vízmélységig használható).

Valamint a gyártó általában nem vállal garanciát az esetleges beázás miatt keletkezett károkra, így nem érdemes kizárólag a mobilod vízállóságára hagyatkozni. Ha viszont egy vízhatlan tokba teszed, akkor a készülék strandolás közben is mindvégig száraz marad, és nem kell tartanod attól, hogy esetleg mégis beázik.

Egy ilyen tokban ráadásul a nem vízálló mobilodat is biztonságban tudhatod. További előnye, hogy így a telefonod strandolás közben is mindvégig nálad lehet, így elkerülheted, hogy ellopják a táskádból, amíg nem vagy a közelben.

Vízálló okosóra

Fürdés közben csak úgy repül az idő, de ha később programod van, esetleg tömegközlekedéssel mész haza, akkor azért nem árt ellenőrizni néha, hogy hány óra van. A szárazföldön erre a legtöbben a mobiljukat használják, de ha te nem szívesen viszed magaddal a tiédet a vízbe, akkor viselj vízálló okosórát!

Ezek az apró kütyük nem csak a pontos időt mutatják, hanem mérik az aktivitásodat is, így láthatod, mennyi kalóriát égettél el úszás és labdázás közben, de arra is figyelmeztet, ha már túl hosszú ideje üldögélsz egy helyben.

Ezenfelül Bluetooth-on keresztül folyamatos összeköttetésben marad a mobiloddal, tehát a vízben is értesülsz róla, ha hívnak, vagy üzeneted érkezik.

Egy ilyen eszköz természetesen nem csak a strandon hasznos, hanem a mindennapok során is, ezért ha neked még nincs, akkor nézz körül a Tok-Shop.hu okosóra kínálatában!

Bluetooth fülhallgató

A legtöbb strandon egész nap szól valamilyen rádió, hogy némi zenei aláfestéssel tegye hangulatosabbá a fürdést vagy a napozást. No persze ezt nem igazán lehet élvezni, hiszen belevegyül az embertömeg által keltett alapzajba, valamint a legtöbb helyen csak az aktuális, agyonismételt slágereket játsszák újra és újra.

Ha neked ennél kiforrottabb a zenei ízlésed, akkor mindenképp csomagold be a Bluetooth fülhallgatódat is, hogy azt hallgathass pihenés közben, amit csak szeretnél.

Ezzel nem csak az unalmas egynyári slágerektől szabadulsz meg, hanem a jégkrémért hisztiző kisgyerekek, az unokákat kiabálva kergető nagypapák, a hangosan diskuráló külföldiek vagy a már nappal alkoholmámorban úszó suhancok által keltett idegesítő hanghatásoktól is.

Címkék: okosóra