AKCIÓ! AKCIÓ! Ajándékozzon Magyar Hangot karácsonyra!

AKCIÓ! AKCIÓ! Ajándékozzon Magyar Hangot karácsonyra!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ajándékozza meg szeretteit vagy saját magát hetilapunkkal karácsonyra! Ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, több akcióval is várjuk és díszes ajándékkártyát is küldünk! Adjon valódi értéket, most rendkívül kedvező áron! Ajándékkártyánkat innen letöltheti és kinyomtathatja, hogy a fa alá tehesse.

Ha legalább fél évre előfizet lapunkra (nyomtatott vagy pdf, januári kezdéssel), a december 22-én megjelenő karácsonyi dupla számunkat ajándékba adjuk! Az éves előfizetők (nyomtatott, pdf, kombinált) választhatnak ajándéktárgyaink közül is: Magyar Hang-os, kötöttfogásos pólók, Kötöttfogás-belépőjegy, fémkulacs, bögre, vászontáska és batyu. A megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy karácsonyi akció!

Amennyiben Önnek már jár a Magyar Hang (nyomtatott vagy pdf, közvetlenül a kiadónál előfizetve), ajándékba szánt második előfizetésére most 25 százalék kedvezményt adunk. Ha most köt két előfizetést, akkor is jár ugyanez a kedvezmény. Éljen a lehetőséggel, megéri (igényét mindenképpen jelezze e-mailben az egyedi ajánlatért az elofizetes [at] hang [dot] hu email címen)!

Fontos: ha nyomtatott féléves vagy éves előfizetést választ, az ajándék ünnepi számot már csak postán tudjuk küldeni, így várhatóan csak karácsony után érkezik meg Önhöz.

Amennyiben éves Magyar Hang Plusz előfizetést választ, vagy meghosszabbítja azt, ajándékba megkapja december 22-én megjelenő karácsonyi dupla számunkat nyomtatott formában – remek olvasmány lesz az ünnepek idejére!

Valódi érték szeretteinek, most rendkívül kedvező áron.

Adja fel rendelését webshopunkban! Kérdése van? Segítünk:
email: elofizetes [at] hang [dot] hu, 
mobil: 06-70-210-7343
vezetékes: 06-1-619-1447

Címkék: előfizetés