AKCIÓ! AKCIÓ! Ajándékozzon Magyar Hangot karácsonyra!

AKCIÓ! AKCIÓ! Ajándékozzon Magyar Hangot karácsonyra!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ajándékozza meg szeretteit vagy saját magát hetilapunkkal karácsonyra! Ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, több akcióval is várjuk és díszes ajándékkártyát is küldünk! Adjon valódi értéket, most rendkívül kedvező áron!

Ha legalább fél évre előfizet lapunkra (nyomtatott vagy pdf, januári kezdéssel), a december 22-én megjelenő karácsonyi dupla számunkat ajándékba adjuk! Az éves előfizetők (nyomtatott, pdf, kombinált) választhatnak ajándéktárgyaink közül is: Magyar Hang-os, kötöttfogásos pólók, Kötöttfogás-belépőjegy, fémkulacs, bögre, vászontáska és batyu. A megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy karácsonyi akció!

Amennyiben Önnek már jár a Magyar Hang (nyomtatott vagy pdf, közvetlenül a kiadónál előfizetve), ajándékba szánt második előfizetésére most 25 százalék kedvezményt adunk. Ha most köt két előfizetést, akkor is jár ugyanez a kedvezmény. Éljen a lehetőséggel, megéri (igényét mindenképpen jelezze e-mailben az egyedi ajánlatért az elofizetes [at] hang [dot] hu email címen)!

Amennyiben éves Magyar Hang Plusz előfizetést választ, vagy meghosszabbítja azt, ajándékba megkapja december 22-én megjelenő karácsonyi dupla számunkat nyomtatott formában – remek olvasmány lesz az ünnepek idejére!

Valódi érték szeretteinek, most rendkívül kedvező áron.

Adja fel rendelését webshopunkban! Kérdése van? Segítünk:
email: elofizetes [at] hang [dot] hu, 
mobil: 06-70-210-7343
vezetékes: 06-1-619-1447

Címkék: előfizetés