Itt a járvány vége! Feloszlatták a WHO-t!

Itt a járvány vége! Feloszlatták a WHO-t!

Füstgránátot tartanak a koronavírus-járvány megfékezését szolgáló korlátozások ellen tüntetők Bécsben 2021. november 20-án (MTI/AP/Lisa Leutner)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Aki ezt így, csupán a cím alapján megosztotta, vessen magára, aztán nézzen is magába, hogy vajon mi a probléma a valóságérzékelésével most, amikor a világ összes tudása rendelkezésre áll egy-két kattintásnyira.

A hír, fenét, miket beszélek, szóval ez a butaság ugyanis terjed, mint a koronavírus, pontosabban pont annak okán: a járványtagadók ezzel az álhírrel nyugtatgatják magukat, miszerint kitartás, néhány nap, és elmúlik felőlünk a náci világszövetség fenyegetése.

És elhiszik. És terjesztik. És örülnek, hogy látni már az alagútjuk végén a fényt.

Mielőtt nekik esnénk: nem buta emberekről van szó. Itt is, ott is, amott is az élet apróbb-nagyobb területein derekasan helytálló polgártársainkról beszélünk, akiknél valamiért súlyos nem egészségügyi mellékhatásokat okozott, vagy épp okoz a koronavírusba keretezett jelenvaló. És ha velük együtt tekintünk vissza az elmúlt két esztendőre, nem is olyan nehéz megérteni őket, mondok egy példát a környezetemből: Ha valaki idén tavasszal átesett a betegségen, majd megkapta a leghatékonyabbnak mondott vakcina első és második dózisát, hogy aztán a deltától térdre kényszerüljön, az vajon beadassa magának az emlékeztető harmadikat? És ha igen, mikor?

Na, emelje fel a kezét, aki tud olyan orvost, aki erre konkrét, fekete-fehér, igen-nem választ ad.

Na, ugye.

Szóval ne csodálkozzunk, ha mindenféle, bármiféle, akármiféle fantazmagóriák válnak tömegek ópiumává egyik pillanatról a másikra. Ugyanis magunkra vagyunk hagyva. Oltottak, oltatlanok, bárki, akárki, mindenki. Se kormányzat, se politikus, se virológus, se háziorvos bottal nem piszkálja a problémáinkat.

Welcome to the real XXI. század!