Dévényi István

Add már, Uram!

Add már, Uram!

Két portával fentebb június elejére száradt ki a kút, az alsó szomszédnál már májusban sem volt víz. Meg se próbálnak újat fúratni, mert minek. Vezetékesről viszont képtelenség, nagy a háztáji ahhoz, hát várják az esőt.
Csak a Fidesz! Csak a Kis Grófo!

Csak a Fidesz! Csak a Kis Grófo!

Szóval! Hoppál Péter soha nem fog támogatni senkit, aki nem a Fidesz szekerét tolja, hú, de meg vagyunk lepődve. Hú, de európai csóka ez a Hoppál!
Hősöm

Hősöm

Imádom! Hát ki, miért és hol rejtegette eddig ezt a show-zsenit? Már rég miniszternek kellett volna lennie a sok sablonfapofa között.
Egy átlagos fideszes nap

Egy átlagos fideszes nap

„Július 1-től duplájára emelkedik az alkalmi munka adóterhe – Ön szerint ez helyes döntés?” „Abszolút! A sok ingyenélő! És tudja, mennyit kérnek ezek a zsiványok, hogy aztán elpirickázzanak a gyümölcsösben?”
Amíg a nép a 4-0-nak örvendett...

Amíg a nép a 4-0-nak örvendett...

Ugye civileket, ügyvédeket, újságírókat figyeltek meg egy olyan telefonra telepíthető szoftverrel, amit a kémprogramot készítő izraeli cég csak államoknak ad el, és azzal a kitétellel, hogy nem figyelhetnek meg csak úgy civileket, ügyvédeket és újságírókat.
Filmet a filmgyárból

Filmet a filmgyárból

Ne mondja senki, hogy könnyű úgy pénzt csinálni, ha ugyancsak állami hitelből kaszinókat vesz az ember, amelyek ripsz-ropsz monopolhelyzetbe kerülnek, mert egyáltalán nem az. Tessék, lehet utánacsinálni! Na, ugye. Irigy egy nép ez, az a baj.
Dől a lé!

Dől a lé!

Na, megvan? Hogy-hogy mi? Hát, hogy mi értelme van illiberális, unortodox hibridrezsimben ellenzéki politikusnak lenni. Mutatom.