Magyar Péter, Soros alvó ügynöke

Magyar Péter, Soros alvó ügynöke

Magyar Péter érkezik az ügyészségi meghallgatására 2024. március 20-án (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Még nem dördültek el a propaganda Auróra ágyúi, sportnyelven még csak tapogatják egymást az ellenfelek, már amennyiben ellenfeleknek tekinthetők Magyar Péter és a teljes NER. Egyenlőtlen küzdelem lesz, de hát ezt tudtuk eddig is. Szóval még várat magára a teljes pályás hadművelet, az a bizonyos, viharos házastársi estéről szóló rendőri jelentés – amely egy név nélkül nyilatkozó nyomozó szerint írásban most születhetett még csak meg, vagy ha mégsem, hát nem sok időt tölthetett a rendőrség épületében, hanem szinte azonnal a megfelelő fiókban landolt, hogy majd egyszer... –, tehát mindez csupán szolid előjátéka mindannak, ami abban a pillanatban következni fog, ha Magyar Péter ígért bizonyítékai helytállók, és/vagy a mérések azt mutatják, hogy párttá alakuló mozgalma a Fidesz táborába is beleharap. 

De azért már előkerülnek a jól bevált eszközök, például az égő szénaboglyával klasszikust alkotó szegedi Szabó Bálint is.

Portálunk cikkéből idézek: Két napja jelentek meg azok a címek a Mandineren, Hír TV-n, hogy „A korábbi gyurcsányista Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert”. Mindezt azzal támasztották alá, hogy Szabó egy rövid videóval jelentkezett az ATV stúdiójából, miközben ott Magyar Péter adott interjút. A Magyar Hang ezért még kedden megkérdezte Magyart, hogy kapcsolatban áll-e Szabóval. Munkatársunk azon kérdésére, hogy együtt érkeztek-e, vagy van-e köztük kapcsolat, üzenetben úgy reagált, hogy „dehogy, ott várt az ATV-ben és alig tudtam lerázni”.

Valóban ez történt, emberünk lesben állt, aztán akaszkodott, aztán a stúdióból jelentkezett be, hogy végre Magyar Pétert is össze lehessen gyurcsányozni, ami eddig meglehetősen nyakatekert feladatnak bizonyult. Megjegyzem, a közmédiának azért sikerült ezt is összehoznia, hiába, a rutin.  Szabó Bálint aztán tegnap az ügyészség épületénél is megjelent, kell a jó vágókép, ugye. A célközönség pedig zabálni fogja, mert hát miért ne lehetne az egykori igazságügyminiszter volt férje is Gyurcsány Ferenc bábja? Még Sorost kell valahogy képbe hozni, a guruló dollárokat, hogy a Fidesz szavazói végleg megnyugodhassanak: Magyar Péter nem áruló, hanem valójában aktivált alvó ügynök, aki valójában soha se tartozott a nemzeti oldalhoz.