Magyar Péter: Semmi közöm Szabó Bálinthoz

Magyar Péter: Semmi közöm Szabó Bálinthoz

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter ATV-s szereplése óta a kormánypropaganda arra utalgat, hogy köze van Szabó Bálinthoz, ahhoz a szegedi politikushoz, akinek a nevéhez több botrányos eset is fűződik.

Két napja jelentek meg azok a címek a Mandineren, Hír TV-n, hogy „A korábbi gyurcsányista Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert”. Mindezt azzal támasztották alá, hogy Szabó egy rövid videóval jelentkezett az ATV stúdiójából, miközben ott Magyar Péter adott interjút. A Magyar Hang ezért még kedden megkérdezte Magyart, hogy kapcsolatban áll-e Szabóval. Munkatársunk azon kérdésére, hogy együtt érkeztek-e, vagy van-e köztük kapcsolat, üzenetben úgy reagált, hogy „dehogy, ott várt az ATV-ben és alig tudtam lerázni”.

A kormánypropagandának sem kellett volna nagyon oknyomozni, Szabó maga írta le a videójához tartozó bejegyzésben, hogy „miután élőben meghallgattam az ATV stúdiójában az interjút, személyesen és négyszemközt kerestem válaszokat a kérdéseimre közvetlenül Magyar Pétertől”, midenzt annak kapcsán, hogy érdemes-e kimenni a március 15-i tüntetésre. A felvételen is látszik, hogy Szabó az interjú után követi Magyart ki az ajtón, majd teljesen más irányba indul el. Szabó Bálint most szerdán is megjelent az ügyészségnél, amikor Magyar Péter bement az épületbe, de ott sem volt kapcsolat közöttük.