Nagy Attila Tibor

A megtévesztő szuverenitás

A megtévesztő szuverenitás

2010-ben még a pálinkafőzés szabadságát hirdette meg Orbán Viktor, ehhez képest mostanra elég magas absztrakciós szintre jutott, hiszen ezúttal a szuverenitásunkat kellene megvédenünk.
Donáth Anna féltámadása

Donáth Anna féltámadása

A Momentum akár kellemetlen helyzetbe is hozhatta volna a Demokratikus Koalíciót, ehelyett Donáth cikke a saját pártja belső összetartását tette újabb próba alá, sőt: maga tompította annak élét.
A rossz mondatok hétfője

A rossz mondatok hétfője

Kérdéses, van-e értelme az ellenzék részéről – immáron sokadjára – Putyint kárhoztatni. A 2022-es választási kampányban finoman szólva nem jött be ez a kommunikáció az ellenzék számára – de hátha most?
A rendeleti kormányzás ópiuma

A rendeleti kormányzás ópiuma

A kormány olyannyira rabjává vált a kényelemnek és hatalomszeretetnek, hogy saját zárt ülésén, jegyzőkönyvvezetés kötelezettsége nélkül maga dönt számos dologról, az Országgyűlésnek hallgass a neve.
A bevándorláspárti kormány

A bevándorláspárti kormány

Így kezdődött német földön is a nagyarányú bevándorlás az 1950-es, 60-as években. Az pedig, hogy egyre több és több ázsiai munkavállaló tűnik fel az utcákon, munkásszállókon, szembeötlővé vált – méghozzá fideszes választókerületekben.
Kicselezték Orbán Viktort

Kicselezték Orbán Viktort

Egy politikus munkáját nemcsak a pillanatnyi népszerűsége minősíti, hanem az ügyek menedzselési, elintézési képessége is. Az uniós pénzek ügyében a miniszterelnök rosszul mérte fel az erőviszonyokat, és ezért az ország súlyos árat fizetett.
Megrekedt a Gyurcsány-párt

Megrekedt a Gyurcsány-párt

A pártot keserédes eredmény fenyegeti a jövő júniusi európai parlamenti választáson, vagyis hogy a legnagyobb ellenzéki párt marad, de nem tudja növelni mandátumai számát.
Pártot üt Márki-Zay Péter is

Pártot üt Márki-Zay Péter is

Eddig sem Vona Gábor, sem Márki-Zay Péter megnyilvánulásai nem voltak alkalmasak a szavazástól eddig távol maradó tömegek megnyerésére. Egyikük sem fordított kellő figyelmet az átlagpolgárok mindennapjaira.
Vona Gábor pártütése

Vona Gábor pártütése

Nehéz feladatnak ígérkezik az öt százalékos parlamenti küszöb átlépése a Vona Gábor által frissen alapított Második Reformkor Párt számára, amelynek múlt szombati zászlóbontása sikerülhetett volna jobban is.