Nagy Attila Tibor

A kormányfő ötödik esküje

A kormányfő ötödik esküje

Az esküt nem zavarhatta meg az ellenzék kritikája, ellenvetései, így azokról a média, a sajtó sem számolhatott be. Egyedül a miniszterelnök beszéde vonulhatott végig a nyilvánosságban.
Az állandósult veszélyhelyzet

Az állandósult veszélyhelyzet

A még nagyobb kormányzati hatalom hosszú hónapokra, ha ugyan nem évekre lesz biztosítva a háborús veszélyhelyzet címszavával. Az orosz–ukrán háború tehát hozzájárul a kormány hatalmának megerősítéséhez.
Hogyan tovább, ellenzék?

Hogyan tovább, ellenzék?

A Fidesz leváltásához a következő években számos feladat elvégzése szükséges, ezek közül a legfontosabb és a legnehezebb egy nagy, erős ellenzéki párt létrehozása, amelyik lefedi a nem Fideszre szavazók nagy részét.
A felmentés

A felmentés

Az újabb nagy győzelem lehetőséget ad Orbán Viktornak az ország további olyan átformálására, hogy az ellenzék még kevésbé legyen képes legyőzni a kormányoldalt. Ezen talán csak egy nagy, domináns ellenzéki párt segíthet, egy ellen-Fidesz.
Nehézkes kampányfinis

Nehézkes kampányfinis

Vajon mi érdekli jobban az embereket? A magyar kormányfő Putyinnal való korábbi együttműködése vagy az élelmiszerárak nagyarányú emelkedése? Helyes válaszadás esetén az ellenzék akár meglepetést is okozhat április 3-án.
A háború mindent visz

A háború mindent visz

Az ellenzéknek két nagy kérdésre kellene, pontosabban kellett volna egyértelmű választ adnia a választópolgárok számára: megmarad-e a béke Magyarországon? Mitől lesz nálunk jobb az életszínvonal?
Háború a választási kampányban

Háború a választási kampányban

A háború még inkább felerősítette a magyar lakosság stabilitás iránti vágyát, kockázatkerülő viszonyulását. Itt most már élet és halál kérdéséről van szó, ebben a helyzetben Orbán Oroszországgal kapcsolatos kacskaringós vonalvezetése nem túl érdekes sokak számára.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Apokalipszis, Eurovízió, cancel culture