Egy román orvos beoltatná magát a koronavírussal

Egy román orvos beoltatná magát a koronavírussal

Fotó: Unsplash/Martin

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy jászvásári (Iasi) orvos a járványtól rettegőkön ironizál, és azt állítja, önként vállalja, hogy megfertőzzék a koronavírussal. Răzvan Constantinescu az Iasi-i Gasztroenterológiai és Hepatológiai Intézet belgyógyász-gasztroenterológusa, és közösségi oldalán két napja arról írt, az új megbetegedés halálozási aránya nagyjából az influenzáéval ér fel, ezért csak az idősebbeknek és a legyengült betegeknek van félnivalójuk. Az emberek nyájként viselkednek és könnyű őket manipulálni, állítja, így nem fogják fel, hogy egy ilyen vírus csak a legmagasabb kockázatú csoportok esetében veszélyezteti az életet. A bejegyzést azóta közel háromezren osztották meg.

Az orvos péntek este azt posztolta: a barátai azt tanácsolják, várjon a COVID-19 önkéntes fertőzéssel, mert szeptemberben útjára indítják a COVID-20-at, és az sokkal jobb lesz!