Elfogták a New York-i metróban lövöldöző férfit

Elfogták a New York-i metróban lövöldöző férfit

Képünk csak illusztráció! A koronavírus-járvány miatt védőmaszkot viselő nő száll ki a metrókocsiból a New York-i Grand Central Terminal fejpályaudvarnál 2020. december 7-én. (MTI/EPA/Justin Lane)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogták a New York-i metró egyik szerelvényében elkövetett lövöldözés gyanúsítottját, közölte szerdán az amerikai bűnüldözési hatóságok egyik tisztségviselője.

A tájékoztatás szerint a Frank R. James néven azonosított, 62 éves feltételezett elkövetőt Manhattanben vették őrizetbe.

Kedden egy fegyveres férfi füstbombákat dobott el egy metrókocsiban, majd automata fegyveréből tüzet nyitott az utasokra, akik közül tízen lőtt sebet ejtett.

Az amerikai hatóságok közlése szerint vizsgálják a férfi közösségi médiára feltett videóit, amelyekben arra panaszkodik, hogy az Egyesült Államok rasszista, erőszakos hely, illetve szidalmazza Eric Adams New York-i polgármestert, írja az MTI.

Címkék: New York, merénylet