Ingyenes roamingot biztosít Izraelben tartózkodó előfizetőinek a Vodafone, a DIGI és a Yettel is

Ingyenes roamingot biztosít Izraelben tartózkodó előfizetőinek a Vodafone, a DIGI és a Yettel is

Okostelefon (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 4iG csoporthoz tartozó Vodafone Magyarország és a DIGI nem számít fel roaming díjat Izraelben tartózkodó lakossági, vállalati és feltöltőkártyás ügyfeleiknek – közölték a szolgáltatók kedden az MTI-vel.

A díjmentes roaming visszamenőleg, október 7-től érvényes. A havidíjas előfizetéseknél az SMS-, adat- és hívásforgalomra vonatkozó roaming díjakat október 7-től október 31-ig a havi számlákban írják jóvá. A feltöltőkártyás ügyfeleket az október 7-től október 31-ig terjedő izraeli SMS- és hívásfogalmomra vonatkozó roaming díjak esetében utólagos jóváírással kompenzálják – olvasható a közleményben.

Korábban már a Magyar Telekom is jelezte, hogy az október 6. és 31. között az Izraelben tartózkodó havidíjas ügyfelei roaming-díját (beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet forgalmat) teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírja.

A Yettel Magyarország Zrt. is jóváírja az Izraelben tartózkodó ügyfelek roaming díját. Erről az érintett ügyfeleket külön keresi meg a vállalat – írta Yettel lapunknak eljuttatott közelményében.

Címkék: Izrael, Digi, Vodafone