Eltemették Gesztesi Károlyt

Eltemették Gesztesi Károlyt

Gesztesi Károly színész, a DTK - D. Tóth Kriszta Show TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában 2012. augusztus 14-én (Fotó: MTI/MTVA/Zih Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szűk családi körben, csütörtök délután eltemették a múlt hétvégén elhunyt Gesztesi Károly színművészt. A Hot magazin fényképet is közzétett a fejfáról, amin az olvasható: „Viszontlátásra az Úr napján.”

A Hit Gyülekezete, ahol Gesztesi Károly élete végén hittudományi tanulmányokat folytatott, a temetés után közleményben írt a szertartásról. Búcsúbeszédet mondott Németh Sándor vezető lelkész, illetve Pajor Tamás előadóművész-lelkész, majd a résztvevők egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a koporsón. Gesztesitől Budakalászon, a Csalogány utcai temetőben vettek búcsút.

A barátok és tisztelők jövő héten, a Vígszínháznál búcsúzhatnak majd a színésztől. A megemlékezés szintén nem lesz nyilvános, így aki nem kap rá meghívást, az virággal és gyertyagyújtással emlékezhet majd a Vígszínház Pannónia utcai oldalán.

Az 56 éves színművész múlt hétvégén vesztette életét, miután a budapesti Ferdinánd úton haladva rosszul lett, szívrohamot kapott. A kiérkező mentők hiába próbálták, életét nem tudták már megmenteni. Halála előtti napon még a TV2 reggeli műsorában szerepelt, az éves terveiről beszélt, bizakodott, a tragédiának semmi előjele nem volt.