„Jó, hát akkor itt fogunk élni”

„Jó, hát akkor itt fogunk élni”

Az ellenzéki összefogás eredményvárója 2022. április 3-án (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Orbán 2040? Simán. De rögös út lesz, no, nem a Fidesznek, hanem nekünk, a NER elszenvedőinek, sőt, nem szeretek rossz híreket közölni, de az egész honi társadalomnak szőröstül-bőröstül, nem marad ki a buliból senki sem. Az idő könyörtelenül előre, Magyarország menthetetlenül hátrafelé halad majd, hogy mire jómagam 67 esztendős leszek, tán felcsillanjon a remény valami változásra, de csak akkor, ha a közélet, a politika Fideszen kívüli szereplői már ma vesznek egy súlyosan mély, nagy levegőt, és azt mondják: csapjunk bele a melóba.

Ami 2040-ig nem lesz

Éhséglázadás. Polgárháború. Kormánybuktató tömegdemonstrációk. Sikeres ellenzéki összefogás. Sikeres ellenzéki különutaskodás. Üstökösként feltűnő hős, aki egyaránt megszólítja ezeket és azokat, sőt, amazokat és emezeket is, mert mind karizmája, mind szakértelme, mind kommunikációs adottságai, hitelessége képessé teszik, hogy a semmiből érkezve friss, ropogós országos mozgalmat alapítson, amely vezetésével villámgyorsan odaér a kormánypárt mellé, fölé, miközben magába olvasztja a jelenlegi ellenzéki szavazók jelentős részét is.

• Van példa, amit tanulmányozhatna az ellenzék.
• Nem elég a médiapolitizálás.
• Mit tegyen az ellenzék?

A teljes cikket a
Magyar Hang hetilap augusztus 4-én megjelent, 2023/31. számában találja. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online! 

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!