Két hangon

Két hangon

Fotó: Unsplash/Ivan Kuznetsov

1. 

Nem, nem, dehogy. Anya, hogy gondolhatsz ilyet! Csak egy pohár bort ittam. Legfeljebb kettőt. Az még egészséges is. Tudod, hogy ovis korom óta mindig milyen rossz volt a vérképem, és vetted nekem a vasas csokit. Hogy az milyen undorító volt! A bordeaux-i vörösborban meg nagyon sok a vas! Nem ehetek mindennap spenótot. De amúgy meg persze hogy eszem rendesen. Tudatosan táplálkozom! Szedek vitaminokat is.

Egy kedves ismerősöm lakásavatója, igen. Ott voltak a barátaim is. Nyilván, ismertem mindenkit.

Szép lakás, igen, de még nincs berendezve. Nem maradtam sokáig, mert siettem haza, hogy időben lefekhessek és ki tudjam magam másnapra pihenni.

Persze, ahogy tanítottad. Soha nem ülnék be idegen kocsijába. Pláne idegen férfiéba. Hogy gondolhatsz ilyet? Huszonöt éves vagyok, tudok magamra vigyázni! Csak már túl… csak már túl álmos voltam, hogy hívjak egy taxit.

Persze, akárkit megkérhettem volna, hogy hívjon. Téged is megkérhettelek volna, te sosem alszol. Csak tudod… igazából az van, hogy otthagytam a pénztárcámat az irodában. Mostanában kicsit szórakozott vagyok. Nem, nem stresszes, csak a fontos dolgokra koncentrálok, hogy mindig jól teljesítsek. Igen, anyu, tudom, hogy ezt várod tőlem, és hogy büszke vagy rám. Aranyos vagy, anyuci.

Szóval beültem a kocsiba, és…

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!

Címkék: buli, alkohol, stressz, tárca