Kit buktat meg Magyar Péter?

Kit buktat meg Magyar Péter?

Magyar Péter a tömegben 2024. március 15-én (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Kitűnően kezdte közéleti/politikusi szerepvállalását Magyar Péter. Az első Partizán-interjúra több mint 2 millióan néztek rá, a Telexét több mint egymillióan látták, és a többi interjúja is jól ment nézettség szempontjából. Egy hónap sem kellett ahhoz, hogy a magyar választópolgárok nagy része megismerje a nevét a semmiből. Az általános figyelem ilyen gyors megragadására iszonyúan kevesen képesek – nemcsak a magyar politikában, de külföldön is.

Igaz, Magyarnak szerencséje is volt annyiban, hogy ő nem véletlenül vált hirtelen érdekessé. Mert az mégsem mindennapi, hogy valaki egy miniszter házastársa volt, egy állami szerv vezetője, felügyelőbizottsági posztjai voltak, és hirtelen kiszáll a NER-ből. Jó volt az időzítés is: Novák Katalin lemondása napján posztolt az Orbán-rendszerrel való szembefordulásáról, és másnap a Partizán stúdiójában adta a rendkívüli figyelemmel kísért interjút. Érthető volt a felfokozott érdeklődés annyiban, hogy mivel Magyar a NER belső köreihez tartozott, többet tudhat az ott folyó titkos dolgokról, mint egy átlagpolgár vagy akár egy újságíró, politológus vagy megmondóember.

Erről is olvashata cikkben:
• Hogy tudta elhitetni Magyar Péter, hogy ő más, mint az ellenzéki politikusok?
• Mi látszott rajta a második Partizános és az ATV-s interjún?
• Mi hiányzik még belőle?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a
Magyar Hang hetilap március 27-ig kapható 2024/12. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!