Nagy Bandó András: Sajnálom Magyarországot

Nagy Bandó András: Sajnálom Magyarországot

Nagy Bandó András (Fotó: Végh László/Magyar hang)

Mindaz, amit az adófizetők pénzéből, arcátlanul és gátlástalanul hazugságokból összehordott Orbán stábja, tragikus, lehangoló és sírni való. A miniszterelnök a világ gyávája: nem állt ki vitára, gondolta, tuti bukás. Ilyen alapon Róna Péter is mondhatta volna, hogy minek álljon ki, ha a három, bűnnel vádolt képviselőjük szavazataival meglesz nekik a kétharmad, akkor minek? – fogalmaz a Magyar Hangnak adott interjújában Nagy Bandó András.

Mindaz, amit a kampányban az adófizetők pénzéből, arcátlanul és gátlástalanul hazugságokból összehordott Orbán stábja, tragikus, lehangoló és sírni való. A kislányom naponta mondta el, hogy a meseoldalán is Márki-Zayt ekéző mocskolódás nyitotta a rajzfilmet. Mennyire álszent, milyen mocskos ez az egész: ők azok, akik a nem létező nemváltástól akarnák megvédeni azokat a kicsinyeket, akiknek a képébe nyomják: ha hazudozol, győztes lehetsz – fogalmazott.

Hozzátette: Orbán történelmi bűne ez a gyűlöletkeltő hangnem, magyar és magyar egymásnak uszítása. Demokrataként elfogadom a mocsoktól terhelt győzelmüket, csak Magyarországot sajnálom. Orbán elázott, szó szerint leégett az ukrán–orosz háború miatt is, mivel csak Putyin utolsó ukázára koncentrált, a tisztességre és az emberségre egy csöppet sem, a V4-ek is kihátráltak mellőle, V1 lett belőle. Olyan magányos lett Orbán, mint amikor Göncz Árpád temetésén álldogált egy tőle eltávolodott tömeggel övezett tisztáson.

A 75 évesen újra színpadon álló humoristával a választás eredmény és a kampány mellett a „közmédiáról”, a propagandáról, az állami díjakról és életútjáról is beszélgettünk.

A teljes cikket a Magyar Hang április 8-án megjelent, 2022/15. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!