Novák Katalin családügyi mérlege

Novák Katalin családügyi mérlege

Orbán Viktor és államfőjelöltje, Novák Katalin akkori családügyi miniszter a 2021. szeptemberi budapesti demográfiai csúcson (Fotó: Novák Katalin Facebook-oldala)

Amikor e sorokat olvassa, Novák Katalin már dezignált államfő, országunkat a következő öt évben ő fogja megszemélyesíteni. Nagyívű karrier – de vajon mennyire megérdemelt? Tudományos múltja nincs, említésre méltó művészi vagy sportolói teljesítménye sincs, szóval semmi, ami kreativitást vagy emberfeletti önfegyelmet, szorgalmat igazolna.

Van azonban politikusi múltja, mégpedig nemzetünk jövője szempontjából stratégiai kérdésben, a népesedéspolitikában. A nyájas olvasó már meghallgathatta az országgyűlési laudációkat, és vaktában is megmondható, hogy ezek a miniszter asszony páratlanul sikeres családpolitikai tevékenységéről szóltak. Most összevetjük a sikerpropagandát a tényekkel.

• Hogy lett Novák Katalin afféle kormányceleb?
• Hogy lett mínusz több tízezer gyermek a nováki családpolitika egyenlege?
• Hogy dobálóznak ellenőrizhetetlen támogatási adatokkal?

A teljes cikket a Magyar Hang március 11-én megjelent, 2022/11. számában olvashatja el. Vegye meg nyomtatott kiadásunkat, vagy olvassa el a cikket a Magyar Hang Plusz felületén online!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!