A szurkolók attól félnek, hogy Messi elhagyja a Barcelonát

A szurkolók attól félnek, hogy Messi elhagyja a Barcelonát

Lionel Messi (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az argentin szupersztár a Barcelona sportigazgatójának üzent. Eric Abidal szerint ugyanis a csapat játékosai nem dolgoztak elég keményen. Messi a nyáron akár ingyen igazolható lesz.

Kisebbfajta botrány alakult ki a Barcelonánál azt követően, hogy a Sport című lapnak nyilatkozva Eric Abidal sportigazgató arról beszélt, azért kellett meneszteni Ernesto Valverde vezetőedzőt, mert a játékosoknak nem tetszett az edző tevékenysége. A sportigazgató szavai szerint sok játékos elégedetlen volt, nem dolgozott elég keményen, s a közös hangot sem találták meg Valverdével.

Az egyébként alig-alig nyilatkozó Lionel Messi igencsak megdühödött a sportigazgató szavain. Instagram bejegyzésében arról ír, hogy a csapat játékosai tudják a legjobban, hogy valami nincs rendben, s ezért vállalják a felelősséget és mindent megtesznek a formajavulás érdekében.

Ugyanakkor felveti a sportvezetők felelősségét, illetve számon kérte Abidalt, rendben van, ha kritizál, de neveket is mondjon, ne általánosságban beszéljen, mert azzal mindenkit besároz.

Ismert, hogy Messi nagyon szerette volna, ha a klubvezetés visszahozza Neymart, s nem volt meggyőződve arról, hogy mindent megtettek ennek érdekében.

A szurkolók most attól tartanak, hogy a sokak által minden idők legjobb játékosának tartott argentin veszi a cókmókját, s továbbáll. Szerződésében ugyanis van egy kitétel, hogy nyáron akár ingyen is más klubhoz igazolhat.

Az angol Express weoboldalán olvasható cikkben párhuzamot vonnak a Cristiano Ronaldo Real Madridból való távozását megelőző történésekkel. Ronaldónak ugyanis szintén nézeteltérése volt a klubvezetéssel, ami miatt végül a Juventus-ba igazolt.